Andrew L. Stone

Režisér, Scénárista - USA
Narodil 16. červenec 1902 v Oakland, California, USA
Zemžel 9. červen 1999

Mini-Biography:
Andrew L. Stone was born on July 16, 1902 in Oakland, California, USA. He was an American Režisér, Scénárista, known for The great waltz (1973), Julie (1956), Cry terror (1958), Andrew L. Stone's first movie on record is from 1927. Andrew L. Stone died on June 9, 1999. His last motion picture on file dates from 1973.

Andrew L. Stone Filmografie [Auszug]
1973: [/ /1] The great waltz (Ředitel), with Rossano Brazzi, Horst Buchholz, Mary Costa,
1961: [] Ring of Fire (Ředitel), with David Janssen, , Frank Gorshin,
1959: [] The last voyage (Ředitel), with George Furness, Robert Stack, George Sanders,
1958: [/ /1] Cry terror (Napsal), with Neville Brand, Angie Dickinson, Jack Klugman,
1958: [] The Decks ran red (Ředitel), with Katherine Bard, Barney Phillips, James Mason,
1956: [/ /1] Julie (Ředitel), with Doris Day, John Gallaudet, Louis Jourdan,
1953: [] A Blueprint for Murder (Ředitel), with Joseph Cotten, Gary Merrill, Jean Peters,
1950: [] Highway 301 (Ředitel), with Gaby André, Steve Cochran, Virginia Grey,
1943: [] Hi Diddle Diddle (Ředitel), with Adolphe Menjou, Pola Negri,
1943: [] Stormy Weather (Ředitel), with Lena Horne, Bill Robinson, Cab Calloway,
1941: [06.08] The Hard-Boiled Canary (Ředitel), with Allan Jones, Susanna Foster, Margaret Lindsay,
1927: [] The Elegy (Ředitel), with Tyrone Power, Gladys Brockwell, Philippe de Lacy,

Filmografie Andrew L. Stone nach Kategorien

Produzent Regie Drehbuch

Andrew L. Stone in other Database records:

Disclaimer
Výše uvedené informace nejsou vyčerpávající, ale poskytnout informace do naší databáze v době poslední aktualizace. Všechny údaje jsou zkoumány na mého nejlepšího vědomí a svědomí, jsou právní nároky vyplývající z nesprávné nebo chybějící informace výslovně odmítl. Vzhledem k stávající judikatury v některých zemích může být činěna odpovědnou osobu, která odkazuje na adresy, které mohou mít kriminální obsah nebo šířit dále odkazovat na tyto stránky a obsah, pokud obsahuje jasné z této odpovědnosti. Naše odkazy níže byly zkoumány podle nejlepšího vědomí a svědomí, ale nemůžeme akceptovat v žádném případě za obsah těchto webových stránek a odkazů, které máme žádnou odpovědnost. Nabízíme toto vysvětlení obdobně ze všech zemí a všech jazycích. Pokud není uvedeno jinak označeny, citace v běžném právu, s uvozovky ze zdrojů přidán.Autorské právo k tomuto citací je od autorů. - Andrew L. Stone - KinoTV